Uthyrning av veteranbilar för det speciella tillfället

Student & bal

Till studenten & balen är det alltid trevligt att sticka ut lite. Vill den blivande studenten inte åka lastbilsflak så kan vi på Goofys Garage hjälpa till med uthyrning av den där lite speciella bilen som blir pricken över i på en väldigt speciell dag.

När det är dags för bal på slottet är det alltid en härlig känsla att dyka upp i en annorlunda och spännande bil som sticker ut lite från mängden. Även här har Goofys Garage alla de sköna alternativen som garanterat gör att folk höjer på ögonbrynen lite extra. När det gäller att hyra bil till studenten eller balen rekommenderar vi att Ni är ute i mycket god tid.

Bröllop & fest

Vill ni inleda ert liv ihop genom att lämna kyrkan i ett spektakulärt fordon så kan vi fixa detta. Den där äkta känslan av att sätta sig i en klassisk veteranbil och åka iväg mot horisonten är svårslagen.

Ska ni på en fest och vill göra ett intryck så är det ett säkert kort att hyra en bil hos Goofys, vi hjälper er att se extra amazing ut med våra fina bilar. Uthyrning av veteranbilar är vår specialité

Svensexa eller möhippa

Vill ni ge den blivande bruden/ brudgummen en upplevelse lite utöver det vanliga så hyr ni en av våra klassiska bilar, antingen med eller utan chaufför. Uthyrning av sportbilar & veteranbilar samt entusiastfordon är något som ökar markant och på Goofys Garage ligger vi alltid i framkanten.