Om Goofys Garage

 

 Mitt intresse för klassiska bilar har jag med mig sedan barnsben då jag ofta meckade och skruvade med både mina egna & kompisars bilar.

Många av dessa bilar är idag klassiker och det var då jag lärde mig grunderna för hur man tar hand om bilar på bästa sätt.

Mitt intresse för bilar är väldigt brett, men måste jag välja så är det nog klassiska Volvo, VW, Porsche och Alfa Romeo som får mitt hjärta att slå det där extra slaget.
Kanske är det för att de inte bara är vackra, de är även välbyggda och genomtänkta bilar som än idag har en aktuell design.

Jag hade i många år funderat på hur jag skulle kunna försörja mig på min passion och nu kändes tiden mogen att starta Goofys Garage som för mig är en form av självförverkligande. Min målsättning är att bara handla med bilar jag själv tycker om.

Jag hoppas att Ni finner vårt showroom inspirerande och kontaktar oss om Ni vill köpa, sälja eller hyra en klassiker. Vi genomför endast visningar efter tidsbeställning så vänligen kontakta oss via formuläret här på hemsidan.

M.v.H

Jörgen Söderberg

Här ser ni några av de fordon vi har till salu i vårt showroom just nu, nya bilar kommer in med jämna mellanrum.

VÅRA VÄRDERINGAR

Min ambition har alltid varit att handla med bilar jag själv tycker om.
// Jörgen Söderberg